(011) 24 06 738; (063) 398 352

prodaja-duseka-bonneli

 

O nama


 

Poštovani kupci,

Dobro došli na zvaničnu internet prezentaciju salona nameštaja "Beostar".

Naš salon Vam nudi veliki asortiman Bonneli dušeka i kreveta. Mi znamo da je svaka osoba različita ali isto tako da je dobar san izuzetno bitan i iz tih razloga razvijamo nove i bolje linije dušeka koji će Vam omogućiti san koji relaksira i okrepljuje.

Fabrika "Bonneli", sa kojom sarađujemo, postoji dugi niz godina. Višegodišnje sticanje znanja i iskustva u izradi dušeka koristi da za Vas bira najkvalitetnije materijale i najmoderniju tehnologiju, a gotov proizvod bude pristupačan i prilagođen domaćem potrošaču. Njihovi proizvodi zadovoljavaju sve ekološke norme, potrebe anatomije tela i atestirani su od strane ovlašćenih i nadležnih ustanova.

Da bi izašli u susret potrebama kupaca, dušeci se mogu izraditi i u vanstandardnim dimezijama. Mi sarađujemo na obostrano zadovoljstvo, pridružite nam se i Vi. U svom asortimanu nudimo Vam i krevete od bukovog drveta, naddušeke od memorijske pene i latexa, kao i veliki izbor jastuka. Ukoliko niste sigurni kada je pravo vreme da promenite svoj dušek, predočićemo Vam neke od pokazatelja:

- ukoliko se konstantno budite sa bolovima i osećajem umora;

- ukoliko ste dušek nabavili pre deset i više godina;

- ukoliko opruge možete napipati pod navlakom dušeka;

- ukoliko su vidljivi deformiteti ili ulegnuća;

- ukoliko dušek više ne pruža anatomsku potporu Vašem telu;